• خانه
  • avatarپروفایل
بهترین روغن برای پخت ماهی و میگو کدام است؟

بهترین روغن برای پخت ماهی و میگو کدام است؟

1400/10/29دسته بندی: دستور پخت ها 0

1400/10/29دسته بندی: دستور پخت ها

به منظور حفظ خواص موجود در ماهی و میگو، باید به روش پخت ماهی و میگو و روغن مورد استفاده دقت نمود! روغن به عنوان رابطی میان حرارت و غذا عمل می‌کند و از طرفی به غذا طعم می‌بخشد. روغنی که برای سرخ کردن ماهی استفاده می‌کنید، می‌تواند روی بافت و طعم ماهی و همچنین میزان سرخ کردن آن تاثیر بگذارد.

در این مطلب از فیش دلیوری به انتخاب بهترین روغن برای پخت ماهی و میگو می‌پردازیم تا بتوانید ماهی و میگوی ترد و خوش طعمی را بدون از بین بردن خواص آن طبخ نمایید.

 

در انتخاب روغن برای پخت ماهی و میگو به چه مواردی دقت کنیم؟

روغنی که برای پخت ماهی و میگو از آن استفاده می‌کنید می‌تواند تاثیر بسیار زیادی روی بافت و طعم غذای دریایی شما بگذارد. از طرفی موارد دیگری مانند قیمت روغن نیز به شما کمک می‌کند راحت‌تر انتخاب کنید. اما دو فاکتور مهم و حیاتی که باید هنگام انتخاب روغن مناسب برای پخت ماهی و میگو در نظر بگیرید، طعم و نقطه دود هستند.

 

طعم روغن

اولین موردی که باید به آن دقت کنید، این است که روغن شما دارای طعم نباشد. یعنی برای سرخ کردن نباید از روغنی استفاده کنید که تصفیه نشده، فرابکر یا طعم‌دار باشد. در صورت استفاده از این روغن‌‌ها برای سرخ کردن، ماهی طعم خودش را از دست می‌دهد و طعم روغن را می‌گیرد. روغن‌هایی که قبلا چندین بار استفاده شده‌اند نیز طعم‌دار محسوب می‌شوند و نباید برای پخت ماهی و میگو استفاده شوند.

در یک کلام، بهترین روغن برای پخت ماهی و میگو باید طعمی خنثی داشته باشد تا طعم ماهی را از بین نبرد.

 

نقطه دود

دومین مورد، نقطه دود نام دارد. اگر به هر روغنی تا مقدار مشخصی حرارت دهیم، شروع به دود کردن، خراب شدن و سوختن می‌کند. بافت گوشت ماهی با سایر گوشت‌ها متفاوت است. بنابراین نقطه دود روغن استفاده شده برای پخت ماهی باید با سایر گوشت‌ها متفاوت باشد. با توجه به این نکته، گفته می‌شود که نباید با کره یا انواع روغن‌های حیوانی ماهی یا میگو را سرخ یا طعم‌دار کرد.

بهترین روغن برای پخت ماهی و میگو، روغنی است که بتواند حرارت بالا را برای مدت زمان کافی حفظ کند تا ماهی و میگو به طور ایمن سرخ شوند.

چربی از نقطه دودش که گذشت، شروع به تجزیه شدن می‌کند و رادیکال‌های آزاد و ماده‌ای به نام آکرولیین آزاد می‌کند، که روی طعم ماهی و میگو تاثیر گذاشته و طعم نامطبوعی را به آن ها می دهد.

روغنی با نقطه دود بالا می تواند حرارت بالایی که برای سرخ کردن ماهی لازم است را حفظ نماید. دمای مورد نیاز برای سرخ کردن بین 350 تا 375 درجه فارنهایت می باشد. هر چه دما از این میزان کمتر باشد، ماهی روغن بیشتری را جذب می کند و هر چه بیشتر باشد، می سوزد.

همچنین مهم است روغنی را انتخاب کنید که بتوان آن را حداقل تا 50 درجه بالاتر از دمای مناسب سرخ کردن، گرم کرد تا افت دمایی را که هنگام قرار دادن غذای سرد در تابه رخ می دهد، جبران کند.

 

بررسی بهترین روغن برای سرخ کردن ماهی

با توجه به معیارهای گفته شده در قسمت قبلی که شامل نقطه دود و کیفیت روغن می‌شود، بهترین روغن ها برای پخت ماهی شامل موارد زیر هستند:

 

روغن آووکادو

بهترین روغن برای سرخ کردن ماهی، روغن آووکادو است. این روغن در حالت فرابکر رنگ سبز دارد و در حالت تصفیه شده زرد می‌شود. نقطه دود این روغن بسیار بالا است و به راحتی می‌توانید ماهی و میگوی خود را در حرارت بالا سرخ کنید بدون این که نگران سوختن روغن باشید.

این روغن ویتامین E بالا و تعادل چربی خوبی دارد. درست است که آووکادو طعم و بوی تندی دارد اما آن را به ماهی و میگو منتقل نمی‌کند. تنها مشکل روغن آووکادو، گران بودنش است.

 

روغن کانولا

روغن کانولا می‌تواند انتخاب بعدی شما باشد. کانولا نیز همانند آووکادو نقطه دود بالایی (400 درجه فارنهایت) دارد و به ماهی طعم نمی‌دهد. این روغن که منشاء گیاهی دارد و بسیار سبک است را می‌توانید در همه فروشگاه‌های مواد غذایی پیدا کنید. روغن کانولا را می توان بهترین روغن برای پخت ماهی و میگو در نظر گرفت زیرا تمامی معیارهای مهم را دارد.

 

روغن پنبه دانه

این روغن نیز نقطه دود بالایی دارد و مقرون به صرفه می باشد. (نقطه دود: 450 درجه فارنهایت)

 

روغن نارگیل

یکی دیگر از روغن های سالم برای سرخ کردن ماهی روغن نارگیل است. طعم بسیار متمایزی دارد و البته طعم نارگیل را به ماهی به مقدار کم منتقل می کند. (نقطه دود: 450 درجه فارنهایت)

 

روغن آفتابگردان

روغن آفتابگردان، یک روغن رایج برای سرخ کردن مواد غذایی از جمله ماهی می باشد و طعم خنثی دارد که با طعم ماهی تداخلی ندارد. این روغن ماهی را ترد و سبک می کند. (نقطه دود: 450 درجه فارنهایت)

 

روغن گیاهی

یکی از محبوب ترین روغن ها برای سرخ کردن ماهی، روغن گیاهی است. نه تنها بسیار مقرون به صرفه است بلکه طعم بسیار خنثی دارد. این روغن معمولا مخلوطی از روغن های کانولا، آفتابگردان، سویا و ... می باشد. (نقطه دود: 400 درجه فارنهایت)

هنگام خرید حتما به نقطه دود روی بطری توجه نمایید.

 

روغن بادام زمینی

اگر طعم آجیلی برایتان مهم نیست، روغن بادام زمینی یک گزینه عالی برای سرخ کردن ماهی است. لازم به ذکر است که طعم آجیل آنقدر ملایم است که طعم آن خنثی در نظر گرفته می شود. روغن بادام زمینی یک روغن بسیار مقرون به صرفه است. همچنین در جلوگیری از انتقال طعم عالی است. (نقطه دود: 450 درجه فارنهایت)

 

بررسی بهترین روغن برای پخت ماهی طعم‌دار

معمولاً اگر بخواهید ماهی را به صورت کبابی میل کنید، آن را با انواع ادویه‌ها و روغن‌ها طعم‌دار می‌کنید. برای طعم‌دار کردن ماهی می‌توانید از روز قبل آن را با روغن زیتون فرابکر، نمک، فلفل و کمی لیمو در کیسه‌ای بگذارید و سپس آن را کباب کنید.

اگر از روغن زیتون بکر یا فرابکر برای سرخ کردن استفاده کنید، طعم ماهی به تلخی گرایش پیدا می‌کند اما اگر در حد چند قطره حین طعم دار کردن، روغن زیتون اضافه کنید، طعم‌های دلنشینی احساس خواهید کرد. اگر روغن زیتون فرابکر یا بکر در دسترس نبود، می‌توانید از روغن گیاهی نیز استفاده کنید. استفاده از این روغن طعم چندان خاصی به ماهی نمی‌بخشد اما به حفظ بافت آبدار و مغز پخت شدن آن کمک می‌کند.

 

بررسی بهترین روغن برای سرخ کردن میگو

میگوهمانند ماهی بافتی نرم دارد و به شیوه‌های متفاوتی پخته می‌شود. همان‌‍‌طور که گفته شد، معیارهای متفاوتی برای انتخاب بهترین روغن وجود دارد. اگر معیار هزینه و کمیابی روغن چندان برای شما موثر نباشد، آشپزهای حرفه‌ای به شما توصیه می‌کنند از روغن بادام زمینی برای سرخ کردن میگو استفاده کنید.

دلیل این انتخاب آشپزها این است که طعم خفیف بادام زمینی بر روی طعم میگو به خوبی می‌نشیند. این روغن نقطه دود بسیار بالایی دارد و شما می‌توانید به راحتی میگو را سرخ کنید.

برخی استفاده از روغن زیتون تصفیه شده، کانولا و گیاهی را نیز پیشنهاد می‌کنند. اما فراموش نکنید مزیت مهم روغن بادام زمینی به طعم‌دهی آن است.

معمولاً میگو طعم‌دار نمی‌شود و شما نیز بهتر است این کار را انجام ندهید. زیرا میگو به دلیل ابعاد خود به زودی موادی را که با آن سرخ می‌شود به درون خودش جذب می‌کند. اگر همچنان مشتاق طعم‌دار کردن میگو پیش از پخت هستید، از چند قطره روغن زیتون استفاده کنید. اما فراموش نکنید که میگو باید کمی بعد از طعم‌دار شدن خورده شود. زیرا به زودی همه مواد را به خودش جذب می‌کند و طعم خودش را از دست می‌دهد.

 

سخن پایانی

در این مطلب از فیش دلیوری درمورد بهترین روغن برای پخت ماهی و میگو صحبت کردیم. اگر می خواهید طعم بهترین ماهی و میگوی سرخ شده را تجربه کنید، باید به دنبال روغنی باشید که دارای نقطه دود بالا و طعمی باشد که کاملاً با ماهی ترکیب شود، بدون اینکه طعم منحصر به فرد آن را از بین ببرد.

نمونه هایی از روغن های سازگار با ماهی و میگو عبارتند از: روغن بادام زمینی، روغن آفتابگردان، روغن کانولا، روغن گیاهی و روغن آووکادو

فراموش نکنید که پختن و تجربه کردن بهترین معلم شما برای یادگیری آشپزی است. بنابراین دست به کار شوید و آشپزی کنید!

شما کاربر محترم می توانید از هر جای ایران و همین حالا تازه ترین ماهی و میگو را با خرید اینترنتی و آنلاین از فیش دلیوری سفارش دهید. با بیست سال سابقه، اینجا در فیش دلیوری همیشه تازگی و اصالت محصول، روش های متنوع پاک کردن، بسته بندی های وزنی متنوع و مخصوص جهت بهینه ماندن محصول تا مقصد، بهترین قیمت، تخفیفات متنوع، تضمین مرجوعی محصول و تحویل در کوتاه ترین زمان اولویت ماست.

0 امتیاز

اولین نفری باشید که نظر میدهید.

0 دیدگاه

تازه‌ترین ماهی‌ها با تخفیف‌های وسوسه انگیز!

همین حالا میخرم
  • bazar
  • sibcheh

فیش دلیوری، بهترین فروشگاه اینترنتی ماهی و میگو!

فیش دلیوری برترین مرکز و فروشگاه جهت خرید آنلاین انواع ماهی و میگو می باشد. شرکت دریابازار نصف جهان با هدف در دسترس قرار دادن محصولات دریایی مرغوب و تازه برای مردم در سراسر ایران فیش دلیوری را راه اندازی نموده است.نمایش بیشتر
رسالت فیش دلیوری ترویج مصرف محصولات دریایی، افزایش مصرف سرانه این محصولات در راستای ارتقای سلامت جامعه و تحویل آسان انواع ماهی های تازه با بسته های مطمئن در درب منازل مشتریان می باشد. شما در فیش دلیوری می توانید بصورت آنلاین انواع ماهی های تازه همچون ماه شیر، ماهی شوریده، ماهی حلوا سفید، ماهی حلوا سیاه، ماهی سرخو، ماهی سنگسر، ماهی تن، ماهی کفشک، ماهی هامور، ماهی بیاح، ماهی طلال، ماهی شورت، ماهی شهری، ماهی راشگو، ماهی صبیتی، میش ماهی، ماهی چمن، ماهی زبان، ماهی صافی، ماهی قباد، ماهی باراکودا (چنگو)، طوطی ماهی، ماهی سی بریم (شانک)، ماهی مقوا و... ، انواع میگوهای تازه همچون شاه میگو، میگو درشت، میگو متوسط و میگو کوچک، میگو سر تیز و همچنین محصولات دیگری نظیر سالمون، قزل آلا، لابستر، خاویار، انواع ادویه ها و طعم دهنده و... را تهیه نمایید.نمایش کمتر